Det här ska vara en sån därn smart rubrik egentligen

Bara för nått år sedan var mitt största problem min blyghet överhuvudtaget,  men speciellt över att visa min kropp för andra. Bilden är tagen på en utlandsresa under den perioden. Minns att jag tog själva bilden för att brorsan va så fruktansvärt sur. Vi bråkade verkligen hela den resan.. Haha.
Tanken var att jag skulle radera den direkt efter. Men ni som känner mig vet att jag kan tänka att jag ska göra en sak ena stunden och har glömt det till nästa.
Iallafall. Jag hittade denna längst ner bland alla gamla bilder från den resan, bara för ett tag sen. Nu för tiden har mina problem blivit större. För ungefär ett år sedan var jag hemlös. Osäker på om jag ens kunde få sova en natt till där jag va just då, om jag ens skulle få mat i magen den dagen. 
Idag är jag lyckligtvis inte kvar i den situationen längre. Men det tog mig två och ett halvt år, mycket motgångar och mycket krigande. Utan de människor som pushade mig i ryggen. Utan alla långa samtal över telefonen. Utan all hjälp med mat och husrum. Hade jag nog aldrig stått där jag står nu, åtminstone inte varit den jag är idag. Och för de är jag evigt tacksam.
Men saken är den, att nu efter att ha varit med om allt detta. Att det är nu man inser hur korkad man varit. Hur kunde mitt största problem varit min kropp. Jag menar,  jag är 14 kg större och tyngre nu än när denna bilden togs. 14 kg har jag lagt på mig för att min kropp har lärt sig efter 2 år av nästan ingen mat i systemet, att lagra det jag stoppar i mig.
Man kanske inte alltid är "bekväm" i sin kropp eller hur man ser ut. Men den är tamejfan det häftigaste vi har.
Så var glad att du har en som fungerar och inte sviker dig trotts allt du utsätter den för.